Billing Boats bygger ny moderne fabrikk. Dette gjør at produksjonen er for det meste stanset mens byggearbeidene pågår. De er utsolgt for store deler av kolleksjonen og kan ikke levere før den nye fabrikken er i drift.

For vår del har vi et godt lager, men for enkelte produkter minker det og vi er, eller kan bli utsolgt. Vi leverer derfor så lenge vi kan.  Er det bestilte varer som ikke blir levert så er dette årsaken.  Restordrer på disse blir ikke notert!

For å forenkle levering av «ikke leverte varer» anbefaler vi derfor å bestille på nytt, eller finne varianter som kan brukes.

De varene vi er tome for blir ikke fjernet fra nettbutikken i og med at de kommer tilbake etter hvert som Billing Boats kan levere.

Av våre mest populære modeller som Colin Archer RS-1 og Nordlandsbåten har vi kjøpt opp alt Billing Boats hadde på lager. Begge disse er som kjent ØGREY-HOBBY konstruksjoner. Hvor lenge lageret vil vare er vanskelig å si, men benytt anledningen å bestill nå mens vi har dem. Det kan og nevnes at når den nye fabrikken er i drift ventes en prisøkning på Billing Boats varene.

 Se nærmere beskrivelse av disse modellene under overskriften ØGREY-HOBBY og i vår Nettbutikk.