Besøk vår nettbutikk:

Klikk på «Nettbutikk Øgrey-Hobby» på denne hjemmesiden (over).

Det mest i øye fallende i nettbutikken er at alle varene er gjengitt med et eller flere bilder. Dette vil bli utvidet etter hvert. Siden og varene vil også bli utvidet men allerede nå er der mye å velge mellom.

Båt siden er blitt den største varegruppen. Vi har derfor delt båtene i to grupper. Motordrevne båter M/S og D/S fartøy er i en gruppe, mens seilskip og seilbåter i egen gruppe. Til sammen er her 7 sider med over 90 modeller!

Fittings og båt tilbehør er den største gruppen i antall. Her finner du hele 22 sider med 350 produkter!

Ellers finner du også fjernstyring, servoer og tilbehør. Det samme gjelder fly, biler, materialer, verktøy, lim og maling med mer. Sjekk innholdslisten. Vi håper du blir fornøyd. Foreløpig har du 43 sider med til sammen over 700 produkter å velge mellom! Som nevnt kommer det mer!

Prisene i nettbutikken er stort sett som i 2020. Nye priser vil komme etter hvert som våre produsenter oppdaterer dem. I tillegg må vi ta hensyn til kursen på norske kroner i forhold til utenlandsk valuta.

I nettbutikken kan der forekomme uforholdsmessige høye portoutgifter. Dette skyldes det norske postnummer systemet og vekt/volum beregningen. Vi sjekker den beregnede porto på din bestilling og eventuelt korrigerer denne ned til Postens satser for pakken.