Byggesettet er nå ferdig konstruert og produsert. Nå pakkes settene, tegningene og beskrivelsene gjøres klar og så sendes settene. Det har vært et stort og omfattende arbeid. De fleste husker nok første gang vi gikk ut med at vi skulle produsere Finnmarken. Da var det et ordinært byggesett på linje med andre eksisterende sett. Men, denne båten fascinerte oss alle og vi bestemte oss for å lage et mer detaljert sett enn vanlig. Til mer vi arbeidet med modellen til ivrigere ble vi og spørsmålet om båtens innredning kom. Vi kunne ikke si nei til dette og vi satte i gang. Det neste som dukket opp var hva skal vi med innredning om den ikke kan ses? Da kom ideen om belysning. Resultatet ble at i settet er der over 100 LED lys. Disse kan brukes etter ønsket plassering.

Finnmarken er blitt et prestisje prosjekt og et sett vi aldri har sett maken til. Det blir en gigant innen modeller og har vakt stor oppsikt både i Norge og utlandet. Den første produksjonen er i ferd med å bli utsolgt! Så til dere som ikke enda har bestilt den, ikke vent lenger. Dette er virkelig noe å glede seg til.

Vi begynner utsendelsen av bestillingene så snart settene ankommer.

Som en forsmak legger vi ut eksempler på tegningene. Disse har engelsk tekst for det internasjonale markedet, men de kommer selvfølgelig med norsk tekst her hjemme.